Nyheter

NYHETER

SENASTE

Anmälan öppnar igen


Fre 17/4 2020

Fortsatt stängd anmälan

Fre 3/4 2020

Anmälan öppen

Fre 17/4 2020

Nu är anmälan återigen öppen

Vi har under en längre tid följt utvecklingen och har nu fattat beslutet att öppna anmälan igen. Vi ser hur flera större lopp i Sverige och runtom i Europa väljer att flytta sina lopp till september vilket ger oss en positiv känsla inför framtiden. 

Villkoren i anmälan har uppdaderats något och är mer anpassade till den situationen vi befinner oss i. Även om vi är positiva till att arrangera loppet till hösten kan vi aldrig vara helt säkra på att situationen förändras och nya myndighetsbeslut tvingar oss att ställa in eller begränsa antalet deltagare.

Vi ska göra allt vi kan för att få till ett lyckat lopp 2020.

Hoppas vi ses!


/Tävlingsledningen

Vi fortsätter hålla anmälan stängd.

Hur länge denna tillfälla åtgärd gäller är i dagsläget oklart. 

Vi följer utvecklingen genom att hålla oss uppdaterade kring de råd, rekommendationer och lagar som gäller för oss som arrangörer av lopp. Vi för också dialog med andra aktörer inom branchen för att se över alternativ och möjliga scenarier.

En ljusglimt är att större aktörer, såsom Stockholm marathon, har siktet inställt på att genomföra sitt lopp i september. 

De flesta lopp har en kritisk punkt för när man behöver besluta om loppet går att genomföras. Denna punkt jobbar vi aktivt med för att fastställa så fort som möjligt. Eftesom loppet är tänkt att genomföras den 12:e sep har vi fortfarande ganska gott om tid för att hålla flera alternativ öppna utan att binda upp med leverantörer, sponsorer och partners. 

Vi är tacksamma för ert tålamod och återkommer inom kort med en ny uppdatering.


/Tävlingsledningen

ÄNGSÖ TRAIL RUN

Ett samarbete som startade 2017 mellan Westeros Trail Running Society och Westmannastiftelsen, Västerås, Sverige.

 

FRÅGOR OM ANMÄLAN


Mejla till:

info@mittlopp.se 

 

KONTAKT


Frågor om loppet mejlas till: 

info@angsotrailrun.se

Copyright @ All Rights Reserved